GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Manta Resort

17kamers/units
Zanzibar | Pemba Island | Pemba Island Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Kwanini
0 m | Lat:S 4° 52' 57" Long: E 39° 40' 46" check-in: 12:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Dat Zanzibar een unieke tropische bestemming is, is voor velen niet onbekend. Er is echter ook nog het minder bekende Pemba Island met ongerepte natuur, subtropische wouden, wuivende palmbomen, parelwitte stranden en een azuurblauwe Indische Oceaan. Kortom, een plek om bij weg te dromen. Dit eiland heeft verschillende soorten accommodatie, maar er is er eentje die er hoog en droog bovenuit steekt, The Manta Resort and Spa. Dit resort is gelegen in noordwestelijke punt van het eiland. Hier kom je om te genieten van rust, zon, zee en strand, maar tevens ook van de excellente service en dito keuken. We vertellen er wel meteen bij dat dit strandhotel geen vijf sterren heeft, maar het is wel een bestemming die nog lang zal blijven nazinderen. Geen super de luxe, strakke kamerinrichting, maar wel netjes verzorgde accommodatie en een perfecte locatie! Het resort beschikt over verschillende soorten kamers. De grootste en mooiste zijn de zogenaamde Seafront Villa's die directe toegang hebben tot het strand. Gasten kunnen er ten volle kunnen genieten van het fraaie zicht. Deze zijn ruim en beschikken over onder andere airconditioning, een eigen terras en een ruime eigen badkamer. Dat geldt ook voor de Superior Garden View kamers, die eveneens heel ruim zijn. Dan zijn er ook nog de standaard Garden kamers. De Standard Garden kamers zijn het meest sober ingericht en beschikken niet over airconditioning, maar wel over een ventilator.

Wie op een zeer unieke, populaire plaats wil slapen, moet zonder meer de Underwater Room reserveren. Het bestaat uit een eigen drijvend eiland met slaapkamer, gelegen op 4 meter diepte in de glasheldere oceaan. Er is geen twijfel mogelijk dat dit een zeer onvergetelijke ervaring zal worden. Dineren in dit resort is een ervaring die alvast niet gemist mag worden. Het prachtige restaurant, met groot terras is de plek bij uitstek waar de gasten kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten die bereid worden door gepassioneerde chefs. De strandbar kijkt uit over het witte zandstrand en is op elk moment van de dag een plek om te genieten van een heerlijke cocktail en een unieke zonsondergang. Verkoeling kan je vinden in het grote zwembad, dat eveneens uitkijkt over het zandstrand en de oceaan. Het bad is drie meter diep, en meteen ook de ideale plek om te leren duiken. Daarna, of voor reeds ervaren duikers, is het tijd om te genieten van het beste uitzicht onder water met een aangename temperatuur van 26 graden Celsius. Wie zich helemaal in de watten wil laten leggen moet vast en zeker eens een bezoekje brengen aan de Kipepeo Spa, waar er een brede waaier aan keuzemogelijkheden zijn om je lichaam te verwennen, terwijl je kan genieten van het geluid van de golven en de wuivende palmbladeren.

De All Inclusive formule bij The Manta Resort is wel degelijk een all-in formule en wordt beschouwd als een van de beste prijs-kwaliteitaanbiedingen op Pemba Island. Buiten het duiken en activiteiten, of excursies op het eiland tijdens een bezoek aan het resort, zijn alle zaken inbegrepen.

Opmerking: Om het resort te bereiken is een vlucht nodig van Zanzibar naar Pemba Island (Chake Chake Airport). Prijs is 115 US$/per persoon, enkele vlucht. Verder gaat het per taxi via een nogal avontuurlijke weg. De trip duurt anderhalf uur om uiteindelijk The Manta Resort te bereiken. Transfer per taxi kost 45 US$/per persoon, enkele trip.

All Inclusive: Buiten de overnachting omvat dit ontbijt (gebak, fruit en een volledig Engels ontbijt). Middagmaal (twee opties mogelijk voor een voor- en hoofdgerecht). Avondmaal (driegangenmenu met twee keuzemogelijkheden uit voor- en hoofdgerecht). Alle alcoholische en niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen. Per dag is er een schoonheidsbehandeling inbegrepen in de Kipepeo Spa. Gratis gebruik van kajak bij het strand. Gratis wasserij, alsook draadloos internet in de Main Lounge. Niet inbegrepen in het All Inclusive-pakket is het duiken en andere activiteiten, alsook excursies op het eiland. Prijzen op aanvraag beschikbaar.
Tussen 20/12 en 10/1 prijzen enkel op aanvraag beschikbaar.

Kinderen: Kinderen +7 welkom. Geen kinderen onder de 12 jaar in de Underwater Room.

Specials: All Inclusive Explorer en Honeymoon Package (7 = 5, 10 = 7) Prijs op aanvraag beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Pemba Island (2)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen